JK-Jerry Khayyam

Jerry Khayyam (JK)

329 views

Mijn naam is Jerry Khayyam (JK), ik ben een Desi Singer / Songwriter / Musician en woon in Nederland. Ik ben getrouwd en samen hebben we een prachtige dochter genaamd Sheray.
Ik begon mijn muzikale reis rond 1991, na het afronden van 1 jaar gitaarlessen (omdat mijn moeder de gitaar leuk vond) ben ik eindelijk begonnen met drumlessen, en ben ik ondertussen ook gaan oefenen met verschillende muziekgroepen die pas op dat moment oefenden. toen ik vaak buiten liep met mijn vrienden, was ik altijd aan het zingen en verschillende vrienden en familieleden duwden me om te gaan zingen. ik heb opgetreden met veel muziekgroepen zoals: 2Nasty, 2Crazy, Real Nasty, Relax en nog veel meer.

My name is Jerry Khayyam ( JK ), I am a Desi Singer/Songwriter/Musician living in Holland. I’m married & together we have a beautiful daughter named Sheray.
I started my musical journey arround 1991, after finishing 1 year of guitar classes ( because my mother liked the guitar ) i finally started with drum classes, and meanwhile also started to practice with different music groups who where only practicing at that point. then often when i was walking outside with my friends i was always singing and several friends and family members pushed me to go singing. i have performed with many music groups such as: 2Nasty, 2Crazy, Real Nasty, Relax & many more.

For info or inquiries : jerrykhayyam@gmail.com (JK)
Also follow me on Facebook: https://www.facebook.com/JK

Donate

Please consider Donating to keep our culture alivePosted

in

by

Comments

Leave a Reply