Musicband The Bomb geeft knallende show op het Zomercarnaval in Rotterdam (nederland)

Music band The Bomb geeft knallende show op het Zomercarnaval in Rotterdam (nederland)

105 views

The Bomb onder leiding van Vikash Lachman van VSL Soundservice was tijdens de straatparade op het carnaval de liveband van de carnavalsgroep ‘No Difference’. Met ruim 80 danseressen een van de grootste groepen op het festival. Zangers Kalyan Kedar, Steven Kedar en Divano Hardwarsing vermaakten het publiek met bekende Soca, Chutney en Kaseko tunes.

Het absolute hoogtepunt van de middag was de rit op het Coolsingel. Kalyan Kedar en Divano, de oprichters van The Bomb genoten van de enthousiaste mensenmassa. ”Het is ongelooflijk hoeveel mensen er van verschillende culturen daar stonden en helemaal los gingen op onze liederen. Dat aan de kop van de stoet stonden maakte het allemaal nog specialer. Je zag de mensen zichtbaar genieten toen onze truck voorbij reed. Wij zijn onze muzikanten Rohan Kedar, Hansraj Jaipal, Jay Balgobiend, Savan Narain en Santosh Lachman en natuurlijk alle sponsoren erg dankbaar”.

Kalyan Kedar ziet het optreden op het Zomercarnaval als een mijlpaal, omdat het de allergrootste ééndaagse festival is van Europa. “Er komen mensen vanuit de hele wereld op dit evenement af. Het is niet voor eenieder weggelegd om er te mogen optreden. We hebben het geluk gehad door met de juiste mensen in zee te gaan”.

Bandmanager Vikash Lachman is ontzettend trots op het optreden van zijn band. Direct na het optreden zijn we door diverse organisatoren in binnen- en buitenland benaderd voor Caribische optredens.

Het zomercarnaval dat dit jaar voor de 35ste keer plaatsvond, is Nederlands populairste gratis buitenevenement en één van de grootste zomercarnavals van Europa. Ruim 40 wagens vormen jaarlijks een kilometers lange swingende optocht door het centrum van Rotterdam. Het is voor het eerst in decennia dat een Hindoestaanse band weer op het festival optrad. Ook voor de komende vier edities is The Bomb geboekt.

YouTube
  1. Subscribe
Donate

Please consider Donating to keep our culture alive
Promote this PostPosted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply